Online IT services

Een website maken is tegenwoordig niet zo moeilijk meer, maar juist doordat iedereen zo gemakkelijk een eigen website maakt, wordt het steeds lastiger om ervoor the zorgen dat een website goed te vinden is! Search engine optimization (SEO), responsive website design, content management systemen, (leden)administratie en social media tools zijn mooie middelen om uw online bestaan kracht bij te zetten.

WRactive is thuis in search engine optimization (SEO). SEO dient om een website hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) en zoekterm(en). Met andere woorden; wij zorgen dat uw klanten, leden, en andere geïnteresseerden u kunnen vinden.

WRactive werkt met de krachtige platforms Drupal en Plone, dat net als bijvoorbeeld Wordpress werkt als een Content Management Systeem (CMS). Wij bouwen en u hoeft alleen de tekst en de plaatsjes te plaatsen. Indien nodig ondersteunen wij daarmee. Drupal en Plone zijn veelzijdig platforms met veel mogelijkheden tot uitbreiden. Hierdoor kunnen we gemakkelijk extra onderdelen integreren in uw online wereld. Denk aan een webshop, uw ledenadministratie (BackOffice) of een uitgebreide mailingtool. Maar een koppelen met uw bestaande administratie is ook geen enkel probleem. Verder zorgen wij natuurlijk dat u volledig aangesloten bent op uw social media tools zoals Twitter en bijvoorbeeld Facebook.

Wist u dat meer dan 70% van het online bezoek dat u krijgt gebeurt via een mobile telefoon of tablet! Met andere woorden als uw website zich niet kan aanpassen aan deze apparaten (screen scaling) kunnen 7 van de 10 bezoekers uw site niet lezen. Daar heeft u uw site vast niet voor gemaakt. Om te kijken of uw site voldoet aan deze zogenaamde responsieve design eisen kunt u hier testen. Uiteraard kunnen wij uw site zo maken dat deze voor iedereen leesbaar is.

 Onze IT diensten zijn:

  • Website beheer
  • Websites in Plone en Drupal
  • OpenERP oplossingen
  • Leden adminisratie oplossingen
  • SEO
  • Online affiliate marketing
  • Online advertising

 

BackOffice & ERP

 
WRactive werkt met het krachtige pakket Odoo. Dit open source pakket (voorheen openERP) dat vanuit eer ERP gedachte is ontwikkeld geeft ons vele mogelijkheden uw administratie op maat in te richten. Binnen deze backopffice zijn er veel mogelijkheden tot maatwerk.

Wij noemen Odoo onze ‘achterkant’ maar wel eentje met power. Odoo kent verschillende apps die ons in staat stellen al uw wensen van administreren en beheren te voldoen. U moet hierbij denken aan verkooptools, mailingtools, communictie, websitebeheer, Forum, projectadministratie, voorraadbeheer en factuurbeheer. Maar er zijn ook uitgebreide adds beschikbaar om medewerkers en leden te beheren en om personeelsplanningen te kunnen uitvoeren.

Hier een mooi filmpje van Odoo zelf om te laten zien wat er zoals allemaal kan:

 

Wij denken dat deze ‘achterkant’ u aan de voorkant veel plezier zal geven in het beheersen en beheren van uw processen. Graag denken wij met u mee over de inrichting van uw bedrijfsprocessen en de bouwen wij het voor u.